Stef Zweers

stef-zweers.nl

Online een elektrische moederfiets kopen

2 min gelezen
elektrische moederfiets

Je kunt op veel plaatsen een elektrische fiets kopen, maar de prijzen lopen flink uiteen, en het is niet altijd duidelijk wat je moet kiezen. Er zijn diverse soorten eBikes, het is van belang dat je de juiste keuze maakt, uiteindelijk is een eBike aanschaffen best een flinke investering. Online kunt geld besparen, dan is goede informatie wel extra belangrijk. Wil je online een elektrische moederfiets goedkoop bestellen? Dan geven wij je alvast wat praktische tips!

Bij Fast & Furious kun je eenvoudig het juiste type elektrische fiets opzoeken, je vindt hier ook elektrische moederfietsen. Bekijk direct alle merken en modellen in de webshop.

elektrische moederfiets

Tip 1: Niet elke eBike is hetzelfde

Er zijn damesfietsen, herenfietsen, stadsfietsen, racefietsen en ook elektrische mama fietsen te bestellen met ieder hun eigen kenmerken. Bij een eBike voor moeders koop je een fiets met lage instap, de mogelijkheid om voor en achter een zitje te plaatsen, een verende voorvork maakt fietsen ook een stuk aangenamer.

Tip 2: Een fiets voor een lange periode

Een elektrische moeder fiets kopen doe je niet voor een jaartje, je wilt er uiteraard lang met plezier op kunnen rijden. Daarom kun je het zitje eenvoudig monteren en afkoppelen, zodat jouw fiets met de behoefte van het kind of de kinderen kan meegroeien.

Tip 3: Een elektrische moederfiets kopen als je geen moeder bent

Er zit geen detectie in het zadel ingebouwd, ook papa mag op deze eBikes rijden! Maar ook mensen die vanwege hun leeftijd of gezondheid liever op een praktische eBike met lage instap rijden zullen ook van de voordelen genieten die een elektrische mama fiets te bieden heeft.

Tip 4: Online mama eBike bestellen

Let er als eerste op dat de fiets inderdaad ontworpen is voor de behoefte van ouders en kinderen, kijk ook naar de capaciteit van de accu als je vaak langere afstanden aflegt. Een motor met meerdere standen is uiteraard handig voor verschillende soorten wegdek en weersomstandigheden. Ga voor een complete eBike waar je lang met plezier op zult rijden.

Tip 5: Online elektrische mama fietsen kopen

Ten eerste ben je online verzekerd van een 14 dagen zichttermijn, je weet dus dat je tevreden zult zijn met de aankoop. Daarnaast kun je bij Fast & Furious ook een elektrische fiets kopen op afbetaling, dat kan voor jonge gezinnen met een krappe beurs heel interessant zijn. Bekijk de mogelijkheden via de webshop, en stel eventueel jouw vragen via de helpdesk.